Taiteen tekeminen on mielenkiintoinen ja monitasoinen prosessi.

Luominen on “sydämen ja sielun laulua”, usein flow-tilassa olemista, kiinnostavien ajatusprosessien tapahtumista, ongelmien ratkomista sekä teknistä tekemistä. Se on värien valintaa intuitiivisesti tai tietoisesti. Se on myyttien ja arkkityyppien sulautumista tähän hetkeen. Se on sommittelua, ideoiden toteuttamista ja valmiiksi saamisen autuutta! Se on myös mysteeri: taideteos luo myös itse itseään taiteilijan kautta.

(Lisäksi taiteen tekeminen on sotkua, siivoamista, turhautumista, pensselin kastamista kahviin ja maalausveden juomista.)

Teosteni syntymä on mielenkiintoinen ja monitahoinen prosessi.

Saan herkkänä ja luovana ihmisenä lähes jatkuvasti ideoita. Sisäinen maailmani on runsas. Ideoista toteutettavaksi asti valikoituu sellainen, josta tunnen intuitiivisesti tietynlaisen voiman. Sitä “ei voi jättää toteuttamatta”. Kun teos on luonnosteltu, se alkaa elää omaa elämäänsä ja olen sen kanssa vuorovaikutuksessa. Usein maalaus “pyytää” jotakin ja sitten vain toteutan sen. Joskus taas voin saada ohjausta maalaukseen unessa tai ratkaisun sommitteluun kesken ruuanlaiton. Odotan aina innoissani seuraavaa mahdollisuutta jatkaa maalausta.

Valmiit maalaukseni ovat sieluni kutsun kuuntelemisen, sitoutumisen, inspiraation, sisäisen maailmani, luovuuden ja ympäröivän maailman yhteistyön tulosta!

Vahva ja tietoinen läsnäolo, samalla luottaen luovuuden ja elämän virtaan, on minulle ominainen tapa työskennellä. Uskon sen siirtyvän töihini, koska minulle sanotaan tämän tästä:

“Sinun maalauksillasi on sielu!”

Toivon, että taiteeni koskettaa ja puhuttelee sinua omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Taide voi tarjota hetken pysähtymiseen.
Se voi myös tuoda jokapäiväiseen arkeen inspiraatiota, iloa, lohtua tai voimaa.

Löydät taidettani täältä ja Instagramista.


Myynnissä olevat teokset:

Voit ostaa taidettani laittamalla minulle viestiä.

Teosten postitus onnistuu ympäri maailmaa. Kulut lisätään teoksen hintaan


Tällä hetken teen eniten akvarelli-, tempera- ja akryylimaalauksia.

Olen kuitenkin avoin, innostunut ja utelias toteuttamaan kaikenlaisia asiakkaiden toiveita (esim. lyijykynätyö, mustepiirustus yms.) ja etenkin “villejä ideoita”.

Kerran minua pyydettiin esimerkiksi toteuttamaan “kultainen takka”. Se oli upea prosessi rakkaille ystäville! Teoksen nimeksi tuli “Tarina”!

Olen myös kuvittanut Tunnejooga –korttipakan.

Yhteys

nina.m.heino@gmail.com

 (040) 93 43 273

Osoite

Toivolankuja 7, 21350 Ilmarinen (Lieto)

Seuraa:

Design by Lovesta
©Nina Heino 2023