Kehon, mielen ja sielun eheytyminen alkaa tapahtua, kun palaat omaan luontoosi; autenttisen itsesi luo. 

Olen Nina, lämminhenkinen ja läsnä oleva kokenut diplomivyöhyketerapeutti, energiahoitaja, taideterapeuttinen ohjaaja, kurssin vetäjä, opettaja sekä kuvataiteilija!

Uskon kosketuksen parantavaan voimaan.

Voimme tulla kosketetuksi eri tavoin: hoidoissa kehomme kautta, keskusteluissa mielemme kautta sekä taidetta aistien sielumme kautta.

Me ihmiset tarvitsemme toisiamme.

Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään, on hyvin eheyttävää ja parantavaa.

Olen Nina, lämminhenkinen ja läsnä oleva kokenut diplomivyöhyketerapeutti, energiahoitaja, taideterapeuttinen ohjaaja, kurssin vetäjä, opettaja sekä kuvataiteilija!

Uskon kosketuksen parantavaan voimaan.

Voimme tulla kosketetuksi eri tavoin: hoidoissa kehomme kautta, keskusteluissa mielemme kautta sekä taidetta aistien sielumme kautta.

Me ihmiset tarvitsemme toisiamme.

Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään, on hyvin eheyttävää ja parantavaa.

Koulutuksia Suomessa:

Kasvatustieteiden maisteri 1998 (Turun yliopisto)

Reiki I ja II 2007 (Eija Tång)

Enkelikurssi 2007 (Anu Wyskiel)

Enkelihoitaja 2007 (Anu Wyskiel) Taideterapeuttinen ohjaaja 2023 (Turun kesäyliopisto)

Psykologian perusopintoja 2023 (Turun avoin yliopisto)

Koulutuksia ja kursseja Australiassa:

Ammatillinen koulutus: Dipl.vyöhyketerapeutti 2009

A.I.A.S. (Australian Institute of Applied Sciences) Brisbane, Australia (Koulutus sisälsi mm.: peruslääketieteen opinnot, vyöhyketerapian kaikki neljä tasoa, urheiluhieronta, klassinen hieronta, shiatsu, akupainanta, aromaterapia)

Kursseja, workshoppeja, retriittejä, seminaareja:

(Tässä joitakin, ei ihan kaikkea.)

Äitiysvyöhyketerapia 2010 (Janice Dance) Vyöhyketerapia konferenssiin osallistuminen 2010

Padabhyanga, Hastabhyanga, Shirobhyanga (Ayurvedinen jalka- käsi- ja päähieronta)

2011 (Leanne Moore) CMR 1 ja CMR 2 (Crystal Method Reflexology) 2010 ja 2011 (Susan Mot)

Uskon ihmisen voivan vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa ja muuttaa elämäänsä haluamaansa suuntaan.

Me kaikki tarvitsemme kuitenkin toisten ihmisten tukea, rakkautta, ymmärrystä, hyväksyntää ja apua. Yhdessä olemme enemmän.

Sinun ei tarvitse murehtia yksin tai alistua huonoon tilanteeseen, vaan voit löytää ratkaisuja, kuulla sisäisen kutsun muutokseen ja sytyttää elämänliekin uudelleen tuleen!

Olen kokenut tämän itsekin. Olen aina osannut hakea apua ja tukea erilaisiin elämän haasteisiin nopeasti ja matalalla kynnyksellä. Olen saanut itse paljon apua useista hoitomuodoista, mutta omaksi lempparikseni on vakiintunut vyöhyketerapia. Muita hoitomuotoja ja itsehoidollisia harrastuksia, joita suosin, ovat energiahoito, aromaterapia, meditaatio, jooga, naisten retriitit ja ekspressiivinen taideterapia.

Olen lukenut luontaishoidoista ja itsensä kehittämisestä parikymppisestä asti. Kiinnostukseni kasvoi kuitenkin koko ajan ja lopulta aloin opiskella alaa opettajan työni ohella. Halusin kunnolla perehtyä johonkin luontaishoitoon ja valitsin opiskelujeni sisällöksi oman intohimoni, vyöhyketerapian. Aloitin ensin energiahoitojen opiskelut Suomessa vuonna 2007 ja jatkoin sitten monenlaisia luontaishoitoalan opintoja Australiassa vuosina 2007-2013. Jatkoin opiskeluja taas Suomessa palattuamme tänne vuonna 2013.

Elämä koostuu sykleistä.

Elämä on sykettä. Tulee vastaan tilanteita, jolloin on syytä käyttää järkevää mieltä, olla aktiivinen ja päättäväisesti sitoutua johonkin asiaan.

Toisinaan taas on viisaampaa pehmentyä ja antaa asioiden tapahtua niin kuin on tarkoitettu. Päästää irti ja antaa sen lähteä, minkä on lähdettävä ja huomata siitä seuraavan vapautumisen tunteen eteenpäin vievän voiman ihanuus.

Toivon voivani auttaa sinua tunnistamaan, mitä sinä tarvitset lisää ja mistä olisi hyvä luopua juuri nyt. Millä elämänalueella sykkeen tulisi rauhoittua, millä taas voimistua.

Aikomukseni on tukea sinua kannustavasti, mutta myös rehellisesti peilata sanojasi itsellesi, jotta voit nähdä ja kuulla itsesi mahdollisimman autenttisesti ja muuttaa asioita parempaan suuntaan

Lue vielä nämä ja tunnet minut kohta vähän paremmin:

Olen äiti ja mamma.

Lapseni Otso, Alma, Osmo ja Amos ovat rakkainta, mitä minulla elämässäni on. Suurin haaveeni on, että he ovat onnellisia omassa elämässään ja että saan olla iso osa heidän elämäänsä aina. Olen Väinö-pojan mamma. On ihanaa, kun Väinö katsoo silmiin, tulee itse lähelle ja halaa pitkään. Traktoreillakin on kiva leikkiä!

Tapasin mieheni Janin lukion käytävillä vuonna 1989

Vuonna 1990 rakastuimme. Siitä asti olemme jakaneet elämäämme. Olemme luoneet hyvää arkea, toteuttaneet pieniä ja suuria unelmia, sekä kokeneet monenlaisia hienoja juttuja yhdessä. Olemme tietenkin kohdanneet myös haasteita ja vaikeuksia, mutta olemme halunneet korjata ja uudelleenrakentaa. Olemme valinneet kasvaa yhdessä.

Rakastan uida luonnon vesissä ympäri vuoden.

En tarvitse laituria, saunaa tai uikkareita.

Nautin yli kaiken ruuan laittoa.

Joskus nautin enemmän siitä kuin itse syömisestä! On ihanaa, kun padat höyryävät; kulhoja, raastin, veitsiä, sitruunankuoria, juureksia ja maustepurkkeja lojuu pöydillä; keittiössä tuoksuu valkosipuli, chili ja suklaa ja saan luoda ruokaa, makuja, elämyksiä ja tunnelmaa!

Lempiartistini on Bob Marley, lempikirjani on Pikku Prinssi tai Mestaritontun seikkailut,

Lempiruokiani on lukuisia; esim. kaikenlaiset kasvispaistokset, kaurapuuro erilaisin lisukkein, smoothiet, herkulliset pastat, grillatut ruoat ja muhkeat suklaakakut

Toteutimme yhden ison unelman vuonna 2007, kun muutimme Brisbaneen, Queenslandiin, Australiaan.

Odotin silloin kuopustamme ja muut lapset olivat 4, 8 ja 10 –vuotiaita. Asuimme siellä kuusi vuotta ja palasimme Suomeen ollaksemme lähempänä perhettä. Australian maan, luonnon ja ihmisten kanssa saadut kokemukset sulautuivat osaksi meitä. Meillä on vahva yhteys Australiaan edelleen

Minussa on puolia, jotka ovat toisilleen vastakohtaisia.

Siksi elämäni on jatkuvaa tasapainon etsintää. Olen yksinään viihtyvä ja tekemistä loputtomiin keksivä erakko. Mutta… mielestäni sekä tuttujen että vieraiden ihmisten kohtaaminen on suorastaan ihmeellistä ja valloittavaa. Minulla on paljon ystäviä ja he ovat korvaamattoman tärkeitä. Minulla on myös läheinen ja tärkeä veli, muita sukulaisia ja kummilapsia. Olen rauhaa rakastava, viihdyn luonnossa, tarvitsen hiljaisuutta, joogaan ja meditoin. Mutta… olen myös rohkea seikkailija, vaeltaja, levoton, villi ja vapaa sielu!

Minulla on vielä paljon unelmia, jotka aion toteuttaa.

Muutaman mainitakseni: haluan asua Etelä-Euroopassa jonkin vuoden, haluan asua Australiassa vielä kerran edes vuoden verran ja haluan matkustaa Afrikkaan. Haluan toteuttaa lukuisista maalausideoistani ainakin muutaman sarjan.

Loppuun vielä muutama hassu...

Kun olin lapsi, toiveammattini oli “intiaani tai hippi”. Yleisin sana, jonka lausun, on varmaankin “oho” tai “hups”. Ensirakkauteni oli Brian Setzer. (Stray Catsin laulaja.)

Yhteys

nina.m.heino@gmail.com

 (040) 93 43 273

Osoite

Toivolankuja 7, 21350 Ilmarinen (Lieto)

Seuraa:

Design by Lovesta
©Nina Heino 2023