Kaikki on energiaa.

Muunna energiasi värähtelemään sillä taajuudella, jolla haluamasi asiat värähtelevät. Näin sinä ja haluamasi asiat kohtaatte. Tämä ei ole filosofiaa, vaan fysiikkaa. -Albert Einstein

Energiahoidoista saa apua moniin tarpeisiin.

Energiahoito voi auttaa esimerkiksi fyysisiin vaivoihin, lieventää stressiä ja ahdistusta, auttaa käsittelemään asioita, rauhoittaa hermostoa ja auttaa mielikeho-sielu –yhteyden vahvistumisessa.

Kuvailen energiahoitoa “energeettiseksi suihkuksi”.
Kuten peseydymme päivän töiden tai urheilusuorituksen jälkeen, energiakenttämmekin kaipaa puhdistusta.

Aloin tuntea ja nähdä energioita vuonna 2007. Minulle on kehittynyt oma tyyli tehdä energiahoitoja. Hoitotilanteessa tapahtuu aina asiakkaan korkein mahdollinen paras hänen hyväkseen.  

Hoidon jälkeen on aina kevyempi, puhtaampi, elinvoimaisempi ja parempi olo.

Minun tekemäni energiahoitotyyli on kehittynyt tällaiseksi vuosien tekemisen ja monien opintojen kautta. Hoidossa puhdistan asiakkaan energiakenttää monelta tasolta.

Hoidon jälkeen seuraa yleensä hyviä muutoksia elämässä, koska oma olo on selkeämpi, ehjempi ja voimaantuneempi; näet ja kuulet tarpeesi tarkemmin, sinulla on voimaa tehdä asioita toisin ja kasvaneesta elämäninspiraatiostasi on tullut eteenpäin ajava voima. Etukäteen ei voi koskaan tietää, mitä hoidossa tapahtuu tarkalleen.

Yleensä minulle “näytetään” tärkeimmät alueet, joita alan tutkia ja puhdistan niitä poistamalla ns. tukoksia. Hoidon aikana tulee myös paljon opastusta.

Kun tunnet olevasi valmis, ota yhteyttä ja sovitaan aika jolloin olen kanavana sinulle kokonaisvaltaisesti.

Yhteys

nina.m.heino@gmail.com

 (040) 93 43 273

Osoite

Toivolankuja 7, 21350 Ilmarinen (Lieto)

Seuraa:

Design by Lovesta
©Nina Heino 2023